Melayu

Ustazah Sangap Nurul Syafikah

Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam bidang pengajian Islam di sebuah universiti di Arab Saudi yang membawa gelaran ustazah kepadanya. Berumur 25 tahun, masih belum berumahtangga, ustazah Nurul mempunyai paras rupa […]

Ustazah Sangap Nurul Syafikah Read More »

Mak Cik Nah Sayang

Nusi merupakan anak tunggal Makcik Nah dan Pak Chan yang yang baru menetap di kampung ku. Mereka berasal dari Kelantan. Pak Chan merupakan seoarang peniaga manakala Makcik Nah pula merupakan seorang yang mempunyai raut wajah dan potongan badan yang menarik di mana sering menjadi perhatian lelaki hidung belang kat kampung aku, antaranya Pak Mat, Pak

Mak Cik Nah Sayang Read More »

Romen Kakak Ipar Di Hari Raya

Aku mempunyai seorang kakak ipar yang boleh dikatakatan cantik molek. Body dia punyalah solid walaupun dah ada anak dua. Muka dia putih mirip ala orang arab. Suaminya iaitu abang aku bekerja sebagai juruaudit di sebuah syarikat terkemuka di KL. Jadi boleh dikatakan suaminya selalu outstation, kadang-kadang seminggu lamanya. Oleh kerana syok punya pasal, aku selalu

Romen Kakak Ipar Di Hari Raya Read More »

Main Seks Cikgu Horny

Hari Sabtu tu aku ke sekolah… ada buku yg aku nak amek…. di meja cikgu Yusuf. ….dlm staf room… aku nampak kete myvi pink kepunyaan cikgu Syam… eh? ada orang ke di sekolah hari ni? aku pun tak kisah lah… setahu aku staff room cikgu memang ada cara nak masuk walaupun pintu depannya berkunci. …

Main Seks Cikgu Horny Read More »

Dapat Jiran Pun OK

Kisah main dengan jiran ini berlaku telah hampir beberapa tahun yang lalu. Tetapi cukup meninggalkan kesan terhadap aku. Aku seorang lelaki yang berusia 33 tahun, dengan ketampanan yang aku miliki, aku dikelilingi ramai perempuan cantik yang sedia memberikan aku untuk menyentuhi tubuh mereka dengan mudah. Mungkin juga permainan sex aku menjadikan mereka puas dan tergila-gilakan

Dapat Jiran Pun OK Read More »

Cipap Tunang Aku Muka Stim

sebenarnya sex experience aku bermula dari form 3 lagik, tapi maser tu kira belum reti lagi nak feel konek yang keras tu…..masa tu takat kena sedut tetek jer…sedut lidah jer…. emm oklah apa yang aku nak citer bukan masa memuda dulu tapi masa s’rang…umur ku dah 25 dah..baru jer grad….dari mana tak yah ler.. tapi

Cipap Tunang Aku Muka Stim Read More »

Curangnya Si Milah

Milah mencium dan mengucapkan selamat jalan kepada suaminya Harun ketika Harun hendak masuk ke kereta untuk pergi kerja.Bila bayangan kereta Harun telah hilang dari pandangan, dia pun masuk dan menutup pintu. Kemudian terus ke tingkap bagi memastikan yang Harun telah betul-betul meninggalkan rumah mereka. Setelah pasti yang Harun takkan berpatah balik, Milah terus berlari menuju

Curangnya Si Milah Read More »

Usahawan Bekas Tentera

Setelah tamat kursus Binaan di PERHEBAT, aku terus memulakan perniagaan kecil dan sederhana di Sungai Buloh membuka sebuah kedai membuat frame aluminium tingkap dan pintu; serta kerja kerja berkenaan kaca, dan cast iron. Berbekalkan duit caruman lembaga tabung dan sedikit simpanan ASB aku nekad memulakan perniagaan kerana sudah tidak mahu bermajikan lagi setelah 23 tahun

Usahawan Bekas Tentera Read More »

Kerana Budi Ku Gadai Body

Kali ini aku ingin berkongsi cerita burit sedap. Kisah ini berlaku semasa Suami aku ditahan dipenjara. Aku sebenarnya ada seorang Adik Ipar yang kacak dan tegap bernama Hisham. Dia selalu menolong aku semasa aku dalam kesusahan hinggakan aku rasa amat terhutang budi pada dia. Suatu hari, suami aku ditahan dipenjara kerana dadah. Aku jadi serba

Kerana Budi Ku Gadai Body Read More »

Pengalaman Di Universiti

Ni aku ada nak cerita lucah universiti sikit pasal pengalaman aku masa “first time” dulu. Aku harap kau boleh publish kat website kau yang menarik tu. Ceritanya begini;Benda ni berlaku pada tahun 1995, masa tu aku baru berumur 21 tahun. Aku belajar kat salah sebuah universiti kat selatan kuala lumpur (tekalah yang mana satu…!) Aku

Pengalaman Di Universiti Read More »